Proaktivitet

Åh nej!! Inte igen!!!

"Agneta, nu hände något igen! Kan du komma hit och hjälpa mig är du snäll? Ta med Nisse också, det verkar vara lurigt…" Känns situationen igen? Något går fel, kanske på grund av avsaknad uppdatering, och personalen tar hjälp av varandra. Det kanske låter bra, men vad kostar det egentligen? Tre personer som gör annat än de skall och intäkter går förlorade… Med våra proaktiva tjänster, ITMS eliminerar ni i princip alla problem med icke uppdaterade datorer. Ni får helt enkelt en IT-miljö som har en bättre hälsa och "flyter på bättre"!

IT Åre Managed Services. ITMS

Övervakning av Servrar, Datorer, Skrivare och Nätverk

•  Kontinuerlig övervakning av datorernas prestanda
  •  Uppdateringar
  •  Backup
  •  Virusskydd
  •  Datorns hälsotillstånd på hårddisk, minne mm
  •  Vad är installerat i datorn?
  •  Inventering på samtliga datorer
  •  Licenssammanställning
  •  Garanti – kontroll
  •  Rapporter
  •  … och mycket mer

Hur fungerar det?

ITMS är ett övervakningsverktyg som via ett krypterat protokoll kommunicerar och skickar information till vår server. Där bearbetar vi informationen och sammanställer den till ett förståeligt dokument. Dokumentet ger dig viktig information om din IT-miljö och du får möjlighet att fatta beslut om åtgärder innan något går fel. Vi kan i de allra flesta fall lösa de uppkomna frågeställningarna på distans utan att det stör ditt dagliga arbete.

Du väljer nivå på vårt engagemang enligt nedan.

• Ditt ansvar, ditt beslut! Vi installerar övervakningsverktyget på er server där det kontrolleras att allt fungerar normalt. Du får kontinuerligt en rapport på systemets hälsotillstånd och det är upp till er att vidta åtgärder.
  • Vårt ansvar, ditt beslut! Vi övervakar er IT-miljö och problem som uppstår får du veta direkt av oss och vi kan förklara innebörden av felen. Därefter beslutar vi tillsammans om lämpliga åtgärder.
  • Vårt fulla ansvar! Vi får det fulla ansvaret för att övervaka och sköta driften av hela er IT-miljö. I och med detta är du säker på att ditt IT-system fungerar på bästa sätt.