Tillbaka till Support

Proaktivitet

IT Åre Managed Services. ITMS

Övervakning av Servrar, Datorer, Skrivare och Nätverk

•  Kontinuerlig övervakning av datorernas prestanda
  •  Uppdateringar
  •  Backup
  •  Virusskydd
  •  Datorns hälsotillstånd på hårddisk, minne mm
  •  Vad är installerat i datorn?
  •  Inventering på samtliga datorer
  •  Licenssammanställning
  •  Garanti – kontroll
  •  Rapporter
  •  … och mycket mer

Hur fungerar det?

ITMS är ett övervakningsverktyg som via ett krypterat protokoll kommunicerar och skickar information till vår server. Där bearbetar vi informationen och sammanställer den till ett förståeligt dokument. Dokumentet ger dig viktig information om din IT-miljö och du får möjlighet att fatta beslut om åtgärder innan något går fel. Vi kan i de allra flesta fall lösa de uppkomna frågeställningarna på distans utan att det stör ditt dagliga arbete.

Du väljer nivå på vårt engagemang enligt nedan.

Permalänk till denna artikel: https://itare.se/support/proaktivitet/